TAPASBAR
Delicatessen
Reduserte kostnader, økt omsetning og en bedre kundeopplevelse
Vi reduserer kostnader samtidig som vi øker omsetningen – en vinn-vinn situasjon. Ordr er fremtiden for kundeopplevelser på restauranter.
— Erik Tronbol, CEO
Intro
I over 20 år har Delicatessen kunne tilby de beste lokale ingredienser i kombinasjon med fantastisk spansk mat og vin. Når man besøker en av deres fem restauranter står ikke bare tapas i sentrum. Her får man en helhetlig kundeopplevelse med god service og en vennlig atmosfære. For å kunne gi en enda bedre kundeopplevelse, samt optimalisere driften gjennom digitalisering, inngikk Delicatessen tidlig et samarbeid med ordr.

Bakgrunn
Delicatessen var en de første restauranter til å inngå samarbeid med ordr. Dette skjedde i 2019 som et pilotprosjekt på uteserveringen i Fredrikstad. Da Norge ble nedstengt i mars 2020 og smittesporing plutselig ble en nødvendig prioritet, var Delicatessen nødt å finne ut hvordan de kunne fortsette driften med redusert kapasitet. De besluttet at det det eneste riktige var å gå «all in» med ordr. Systemet ble rullet ut på alle deres fem restauranter (inne og ute), og på alle menyer.

Resultater
Delicatessens samarbeid med ordr har resultert i økt salg, forenklede prosesser og reduserte operasjonelle kostnader. Før ordr ble tatt i bruk jobbet de med 7-8 ulike POS (Point of Sale) kortterminaler – nå har de kun én. Dette har gjort driften enklere for alle ansatte. Lenge var de bekymret for hva kjøp gjennom ordr ville gjøre med tips, men de ser nå at den har holdt seg.

Det at man raskt kan justere og oppdatere den digitale menyen gjør at Delicatessen nå enklere kan få solgt de varene man ønsker, samt komme med mer relevante mat/drikke anbefalinger til kunder. Denne fleksibiliteten i ordr-systemet har ført til en økning i gjennomsnittlig ordrestørrelse, og den lar kundene nyte et godt måltid med passende drikke til.

Effekt
  • Estimert 5–10% økning i salg/omsetning gjennom ett år

  • 90% reduksjon i bruk av POS (kort terminaler)

  • 85% av salget går gjennom ordr

  • Vedvarende tips
4.51

Gjennomsnittlig Delicatessen-kundevurdering
av ordr
Alle restauranter burde ha Ordr
– Delicatessen kunde

Les mer og se hvilket alternativ som passer for din bedrift
Made on
Tilda